I Crono-Drecera Atrapats amb Montserrat

Drecera amb boira

La prova consisteix a pujar el mes ràpid possible fins la Taca Blanca sortint del Pujolet per la Drecera, només competirem per la pujada. Les sortides seran cronometrades cada 3 minuts. La baixada es pot fer per la mateixa Drecera o be pel camí de les Bateries.

Com a orientació pujar per aquesta Drecera tranquil·lament suposa uns 20-25 minuts. Quasi es impossible córrer doncs el desnivell a superar son uns 230 metres, i s'ha d'utilitzar les mans en alguns moments per grimpar per la Drecera.

Hi haurà avituallament a la arriba a la Taca Blanca.

 

Paral·lelament pels qui ho prefereixin, hi haurà un concurs fotogràfic sobre aquesta prova, que es resoldrà al finalitzar la competició.

Cada participant presentarà una fotografia de la prova que es projectarà a la pantalla de Can Bros i entre els assistents es farà una votació. La més votada s'emportarà el premi.

Les grimpades seran necessàries

La prova començarà a les 9am amb la primera sortida i al finalitzar cap a les 10:30am ens anirem fins a Can Bros per fer entrega del premi de la Crono-Drecera, decidir la millor fotografia i fer una botifarrada en una jornada lúdica.

 

Pel guanyador de la Crono-Drecera hi haurà trofeu i amb els tres primers es farà una foto que es penjarà al "Passadís" de Can Bros.

Pel guanyador del Concurs fotogràfic se li regalarà una samarreta d'Atrapats amb Montserrat.

 

El preu d'inscripció per la Crono-Drecera o el Concurs fotogràfic, serà de 4€ pels socis i pels no socis 8€, en concepte de la botifarrada, avituallament i premis.

 

No es fa assegurança de la prova, ni es podem fer responsables de possibles accidents.

 

Per inscriure's, ho podeu fer al Facebook de la Crono o be per email a info@canbros.org